Eigentijdse uitstraling

Alora

Alora - tekst nakijken

Kies het perfecte terrasscherm voor elk huis met de Alora. Met zijn moderne kubistische uitstraling is dit scherm aantrekkelijk voor diverse consumenten. Het past moeiteloos bij elk type woning en is eenvoudig te monteren. De Alora is de ideale sfeermaker die jarenlang meegaat, en je kunt zelfs genieten van geïntegreerde ledverlichting. Dit eigentijdse terrasscherm is geschikt voor een breed publiek, biedt commerciële kansen en kan gemakkelijk worden gemonteerd dankzij de omgekeerde kapsteunen. Bovendien is er geen montageplaat nodig, en de motor kan worden vervangen zonder het scherm te demonteren.

Afmeting
De maximale afmeting van dit knikarmscherm is 5.500 mm breed bij een uitval van 3.000 mm. Daarnaast is dit knikarmscherm ook beschikbaar in een afmeting van 5.500 mm bij een uitval van 3.000 mm.

Bediening
Dit zonnescherm is elektrisch bedienbaar door middel van een schakelaar of een draadloze afstandsbediening. Bij dit terrasscherm passen wij een Somfy motor toe.

Zonweringsdoek
Er is keuze uit maar liefst  71 doekkleuren van Tibelly.

Kleur omkasting
Dit knikarmscherm is leverbaar in de RALkleuren: Zuiver wit (RAL 9010), Grijs aluminiumkleurig structuur (RAL 9007) Antracietgrijs structuur (RAL 7016) en Git zwart structuur (RAL 9005) 

RAL 9010
Wit

RAL 9007
Grijs aluminium

RAL 7016
Antraciet

RAL 9005
Zwart

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.