Tibelly screendoek

Zonder screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie

Tibelly screendoeken

Een gesloten screendoek dekt de volledige glasoppervlakte af. Hierdoor wordt hinderlijk licht geweerd en opwarming van de achterliggende ruimte tegen gegaan. De meest opvallende en onderscheidende eigenschap van Tibelly® screendoek is dat u overdag wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen kunt kijken. Het bevordert uw rust en privacy, zonder dat u het zicht naar buiten verliest.

Sergé screendoek

Sergé, de traditionele screendoekcollectie van Tibelly®, wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens
voorzien van een pvc coating. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur. De Sergé screendoekcollectie heeft een rijke keuze aan kleuren, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met omkasting- en kozijnkleuren. De Sergé screendoekcollectie heeft een rijke keuze aan kleuren, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met omkasting- en kozijnkleuren.

ecole1% screendoek

Tibelly® ecole1% is een uniek glasvezel screendoek dat van dezelfde glasvezeldraden als Sergé wordt gemaakt. Door een andere manier van weven heeft dit doek een minder open structuur ten opzichte van Sergé, waardoor tot wel 84% minder direct licht binnen komt. Het grootste voordeel van Tibelly® ecole1% is dat men veel minder last heeft van het zonlicht dat reflecteert op (computer)schermen, digiborden, projectors etc. Ideaal voor een werk- of leeromgeving, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Tibelly® ecole1% is uitstekend geschikt voor screens met een ritsgeleider, zoals de SolidScreen®.

Links: Zonwering met Tibelly® Sergé | Rechts: Zonwering met Tibelly® ecole1%

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.