Bediening

Elektrisch met afstandsbediening

Kiest u voor totaal gemak dan laat u uw zonwering draadloos aansturen door middel van een afstandsbediening. Doordat wij niet meer binnen in uw interieur de schakelaar hoeven te monteren ziet uw geen enkele draad.

Elektrisch met schakelaar

Elektrische schakelaar zonwering

Een andere optie is om uw zonwering bedraad aan te laten sturen door een elektrische Somfy motor met schakelaar. Wij sluiten deze schakelaar dan binnen netjes bij u aan op een gewenste plek.

Somfy motor

Accessoires Somfy motor

In alle producten die elektrisch bedienbaar zijn zit een Somfy motor. Deze motor bediend u door middel van een moderne schakelaar of een afstandbediening. De Somfy motor zorgt ervoor dat het doek altijd perfect strak staat en goed sluit in de cassette. Hierdoor wordt het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en kan er dus (in gesloten stand) geen vuil bij het doek komen. Somfy is kwalitatief de beste motor die u kunt hebben er zorgt er mede voor dat uw terrasscherm een hele tijd mee gaat! U kunt er zelfs voor kiezen om uw knikarmscherm uit te breidden met een Zon/windautomaat. Hiermee zal het scherm volledig automatisch open -en dicht gaan zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Wanneer de motor afstandbediend is wordt er gebruik gemaakt van een Somfy IO motor. De IO motor wordt ook ondersteund door Somfy connexoon en een Tahoma box voor app bediening.

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.