Kies voor optimale kwaliteit

Zonweringdoek

Meer uitstraling met Tibelly zonweringsdoek​

De Tibelly-collectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet en een rijke schakering in uni’s, blokstrepen en fantasiedessins. Deze uitzonderlijke grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven.

Hoge kwaliteit

Tibelly-zonweringsdoek wordt geweven in gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel, waardoor het zonweringsdoek een uitzonderlijke kleurechtheid krijgt. Bovendien biedt het langer bescherming tegen de agressie van UV-straling, waardoor de kleurpracht na verloop van tijd niet verandert.

Tibelly-zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Bovendien creëert u met een zonweringsdoek uit de Tibelly collectie elke gewenste sfeer.

UV-straling
KWF kankerbestrijding voert voorlichtingscampagnes op het gebied van huidkankerpreventie. Tibelly steunt de organisatie die schaduw aanbeveelt in het kader van volksgezondheid door € 0,10 per verkochte meter Tibelly zonweringsdoek te doneren.

Tibelly doek
Tibelly doek
Tibelly doek

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.