Licht en warmte onder controle

Serre- en lichtstraatzonwering

Solidare

Deze hoogwaardige verandazonwering is uitgerust met het ritssysteem bekend van onze SolidScreen-lijn. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo is het doek rondom compleet ingesloten, hangt het doek ook in grote systemen minder door en is er geen lichtinval tussen doek en geleider

De Solidare verandazonwering is in twee typen verkrijgbaar; namelijk de Solidare Veranda, die op de overkapping wordt geplaatst, en de Solidare Verso, die onder de overkapping wordt geplaatst.

Deze zonwering brengt extra sfeer en dient als aankleding voor uw terrasoverkapping. Welke Solidare u ook kiest, u bent verzekerd van een krachtige, hoogwaardige verandazonwering.

Solidsky

De SolidSky, in het bijzonder ontwikkeld voor lichtstraten. Deze zonwering herbergt dezelfde ritstechniek als onze bewezen SolidScreen producten. Dit maakt ook de SolidSky windvast én uiterst duurzaam.

Het bijzonder compacte design; de kast heeft een afmeting van 105 mm en de geleidersprofielen zijn extra slank, maken de SolidSky uniek in haar soort. Hierdoor is de algehele constructie een stuk lichter en opent/sluit de SolidSky een stuk stiller dan bij een gemiddelde lichtstraat zonwering, zonder aan kracht in te leveren. Dit alles maakt
het tevens mogelijk de SolidSky met enkel 4 steunen te monteren, eenvoudig en effectief.

Afmeting
De maximale afmeting van de Solidsky is 4.000 mm breed en 3.000 mm diep. 

Zonweringsdoek
Standaard geleverd met ritsgeleid Soltis 86, Soltis 92, of Soltis Lounge doek, dit geeft u de keuze uit maar liefst 23 verschillende kleuren.

Kleur omkasting
De SolidSky is leverbaar in de RAL kleuren: 9001 crème wit, 9010 wit, 7016 Antracietgrijs structuur, 9005 Gitzwart structuur. Overige RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk. 

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.