Efficiënte zonwering en privacyoplossingen

Showroom

Showroombezoek op vrijdag en/of zaterdag

Wij nodigen wij u van harte uit om op vrijdag of zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur onze showroom te bezoeken aan de Everdenberg 30 te Oosterhout. Daar kunt u onze producten in volle glorie aanschouwen en ervaren.

Onze showroom biedt een unieke gelegenheid om de kwaliteit, details en veelzijdigheid van onze producten te ontdekken. Hoewel onze website een overzicht geeft, kunnen we digitaal niet de volledige pracht en diversiteit van onze collectie overbrengen zoals we dat in onze showroom doen.

Als u interesse heeft in onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.  

Tot snel in Oosterhout!

Over ons

Bij Peeters Zonwering Oosterhout komen vakmanschap en persoonlijke aandacht samen. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de perfecte buitenzonwering die naadloos aansluit op uw behoeften. Bij Peeters Zonwering Oosterhout draait alles om kennis en aandacht, want we begrijpen dat zonwering een investering is voor de lange termijn.

In onze showroom krijgt u een uniek kijkje achter de schermen, waar al onze producten met zorg worden geassembleerd. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al onze zonwering op maat maken, inclusief knikarmschermen en diverse doekzonwering. Door dit ambachtelijke proces kunnen wij u een snelle leveringstijd van 5-7 weken garanderen.

Sinds de zomer van 2014 streven wij ernaar om in de regio Oosterhout bekend te staan als dé experts op het gebied van zonwering. Als onderdeel van het moederbedrijf Peeters Projectzonwering, met 25 jaar ervaring in de projectenmarkt, putten wij uit een rijke bron van kennis en betrokkenheid. Ons doel is om particulieren professioneel te adviseren en te begeleiden naar de juiste keuze in zonwering.

Bij Peeters Zonwering Oosterhout bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een naadloze samenwerking van verkoop tot assemblage en montage. Vertrouw op ons om u een geschikt en professioneel product te leveren, waardoor uw ervaring met Peeters Zonwering Oosterhout onvergetelijk wordt. Ontdek het zelf in onze showroom, waar wij met open armen klaarstaan om u te verwelkomen.

Een kijkje in onze showroom

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.