Accessoires

Autonome windbeveiliging

Accessoires Somfy Autonome windbeveiliging

Deze draadloze windsensor trekt je knikarm terrasscherm automatisch in als een sterke wind wordt gedetecteerd, voor een optimale bescherming van het systeem. De sensor wordt geplaatst aan of in de voorlijst.

Windbeveiliging

Accessoires Somfy windbeveiliging

Deze windsensor wordt op de gevel geplaatst. Wanneer er sterke wind wordt gedetecteerd wordt je terrasscherm automatisch ingetrokken, voor een optimale bescherming van het systeem. Wanneer u dit product in combinatie met een Tahoma box wordt gebruikt wordt er terugkoppeling gegeven dat het scherm naar binnen is gegaan.

Zonsensor

Accessoires Somfy Zonsensor

De zonnesensor opent en sluit automatisch je zonwering als er zonlicht wordt gedetecteerd, waardoor je huis aangenaam koel blijft.’

Somfy TaHoma® switch

De TaHoma® switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.

Somfy Situo 1

Nieuw design 1-kanaals afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld uw zonwering, rolluiken, verwarming of verlichting. Verkrijgbaar in 4 kleurafwerkingen en voorzien van wandhouder.

Type afstandsbediening

We hebben verschillende zonwerings-afstandsbedieningen van Somfy.

Doekvervanging

Doekvervanging

Soms is het doek van de zonwering versleten maar is de zonwering zelf nog goed. U kunt dan kiezen voor doekvervanging. U heeft dan de keuze uit de 71 doekkleuren van Tibelly.

Montagesteunen

Montagesteunen zonwering

Soms zijn er speciale montage steunen nodig als de muur waarop de zonwering gemonteerd wordt te zwak is. Dit komt nog wel eens voor bij een knikarmscherm. Aangezien een knikarmscherm een groot en zwaar product is, moet de muur waarop deze gemonteerd wordt sterk zijn en door gemetseld. Als dit niet het geval is dan passen wij montage steunen toe. Dit bekijkt onze technische man per situatie en met u wordt door besproken wat de beste mogelijkheid is.

Volant

Zonwering Volant

Met een volant verlengt u uw zonwering op een verticale manier. Laagstaande zon kan door middel van een volant toch nog tegen gehouden worden en dit kan een extra sfeer geven aan uw zonwering.

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.