ONZE SHOWROOM IS ELKE ZATERDAG GEOPEND:

VAN 9.30 UUR - 16.30 UUR

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442 


RITSSCREEN

De vormgeving van een ritsscreen is makkelijk te combineren met elk type gevel. De werking van het ritsscreen is even simpel als doeltreffend. Ritsscreens zijn een ideale vorm van zonwering.

Een van de eigenschappen van screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd, terwijl het zicht naar buiten deels behouden blijft. Zonnewarmte en licht worden tot 90% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenshuis aangenaam laag blijft. Door de verticale montage van de screen steken er geen onderdelen buiten de gevel en blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk. Nog een ander voordeel van de screen ten opzichte van een uitvalscherm is dat het volledige raam is afgedekt. Screens zijn hierdoor ook bijzonder effectief bij laagstaande zon. Zoals het woord 'ritsscreen' al zegt, zit het doek van de screen opgesloten in de zijgeleider door middel van een rits. Hierdoor hangt het doek van de screen altijd strak en kan het doek niet gaan klapperen. Uw ritsscreen is standaard geschikt voor een elektrische bediening met schakelaar. Natuurlijk behoort ook een draadloze afstandsbediening tot de mogelijkheden. Nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker wordt een screen door plaatsing van een zon-/windautomaat, waardoor het product automatisch wordt bediend. De Tahoma box en de Connexoon van Somfy kunnen op dit product worden toegepast. Ook in combinatie met andere producten.   

Voordelen van een ritsscreen
- Uitstekende warmte- en lichtwering.
- Blijvend zicht naar buiten.
- Energiebesparing tot +/- 30%.
- Windkracht getest tot 145 km/h.

Afmeting
De minimale afmeting van deze screen is 1.000 mm breed bij een hoogte van 1.100 mm. De maximale afmeting van dit screen is 4.000 mm breed bij een hoogte van 3.500 mm. Daarnaast is dit screen ook leverbaar bij een afmeting van 5.000 mm breed met een hoogte van 3.000 mm. Bij een maximale afmeting van 3.000 mm breed bij 3.000 m hoogte, en alle afmetingen die hiervoor staan krijgt uw screen een kap van 9,5 cm hoogte. Bij grotere afmetingen wordt de kap groter (omdat er meer doek in kwijt moet) en dan krijgt u een screen met een kap afmetingen van 12,5 cm hoogte.

Bediening
De ritsscreen is elektrisch bedienbaar door middel van een schakelaar of een draadloze afstandsbediening. Bij het ritsscreen wordt een Somfy motor toegepast.

Kleur omkasting
Dit screen is leverbaar in de RAL kleuren: technisch zilver, 9001 crème wit, 9010 wit en 7016 antraciet structuur.

Zonweringsdoek
Bij de ritsscreen heeft u de keuze uit de 33 doekkleuren van Hylas.

Screendoek wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur. De uiterst sterke gecoate garens hebben een zeer lange levensduur

 

Ritsscreens

 
Technisch zilver
Crèmewit
Antraciet
 
Technisch zilver
RAL 9001
Crème wit
RAL 7016
Antraciet
 
Wit
   
 
RAL 9010
Wit
   

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.


 

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442
info@peeterszonweringoosterhout.nl

Serrezonwering
Knikarmschermen
Uitvalschermen
Screens
Rolluiken

Zonweringsdoek
Bediening
Accessoires
Montage

Over ons / Showroom
Garantie
Contact