ONZE SHOWROOM IS ELKE ZATERDAG GEOPEND:

VAN 9.30 UUR - 16.30 UUR

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442 


ACCESSOIRES
AUTONOME WINDBEVEILIGING

Deze draadloze windsensor trekt je knikarm terrasscherm automatisch in als een sterke wind wordt gedetecteerd, voor een optimale bescherming van het systeem. De sensor wordt geplaatst aan of in de voorlijst.

Autonome Windbeveiliging

WINDBEVEILIGING

Deze wind sensor wordt op de gevel geplaatst. Wanneer er sterke wind wordt gedetecteerd wordt je terrasscherm automatisch ingetrokken, voor een optimale bescherming van het systeem. Wanneer u dit product in combinatie met een Tahoma box wordt gebruikt wordt er terugkoppeling gegeven dat het scherm naar binnen is gegaan.

Windbeveiliging

ZONSENSOR

De zonnesensor opent en sluit automatisch je zonwering als er zonlicht wordt gedetecteerd, waardoor je huis aangenaam koel blijft.’

Zonsensor

SOMFY CONNEXOON IO

Met Connexoon io kun je de rolluiken, zonwering en de garagedeur via een smartphone bedienen. Minder uitgebreid dan de Somfy smart home oplossing (TaHoma), maar modern, comfortabel en uitermate geschikt wanneer je wilt starten met app bediening.

somfy Connexoon IO

SOMFY TAHOMA BOX IO

Verbind je complete huis. TaHoma is het Somfy internet kastje met bedieningsapp. Hiermee kun je via een smartphone of tablet al je zonwering, rolluiken, raamdecoraties, gordijnen, toegangspoort, garagedeur, beveiliging en verlichting besturen. De TaHoma geeft een terugmelding na elke opdracht of detectie.

Somfy Tahoma Box IO

DOEKVERVANGING

Soms is het doek van de zonwering versleten maar is de zonwering zelf nog goed. U kunt dan kiezen voor doekvervaning. U heeft dan de keuze uit de 71 doekkleuren van Tibelly.

Doekvervanging

TYPE AFSTANDSBEDIENING

We hebben verschillende zonweringsafstandsbedieningen van Somfy.

Aftstandsbediening

MONTAGESTEUNEN

Soms zijn er speciale montage steunen nodig als de muur waarop de zonwering gemonteerd wordt te zwak is. Dit komt nog wel eens voor bij een knikarmscherm. Aangezien een knikarmscherm een groot en zwaar product is, moet de muur waarop deze gemonteerd wordt sterk zijn en door gemetseld. Als dit niet het geval is dan passen wij montage steunen toe. Dit bekijkt onze technische man per situatie en met u wordt door besproken wat de beste mogelijkheid is.

Montagesteunen

VOLANT

Met een volant verlengt u uw zonwering op een verticale manier. Laagstaande zon kan door middel van een volant toch nog tegen gehouden worden en dit kan een extra sfeer geven aan uw zonwering.

Volant

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

   

Peeters Zonwering Oosterhout
Bedrijventerrein Everdenberg
Everdenberg 57, 4902 TT Oosterhout
T 0162 420 442
info@peeterszonweringoosterhout.nl

Serrezonwering
Knikarmschermen
Uitvalschermen
Screens
Rolluiken

Zonweringsdoek
Bediening
Accessoires
Montage

Over ons / Showroom
Garantie
Contact